Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

New friends 2015, sociale robots voor therapie en educatie

22 oktober, 2015|09:00 - 23 oktober, 2015|17:00

New friends 2015, sociale robots voor therapie en educatie

Robotica blog

Robotblog informeert jou graag over de ontwikkeling op het gebied van robotica en de inzet van robots in Nederland. Deze nieuwe industrie biedt allerlei kansen en de vraag is welke mensen en bedrijven in Nederland dit oppakken. De inhoud van robotblog wordt voorzien door diverse auteurs met verschillende achtergronden. Hiermee verwacht robotblog een brede kijk te geven op dit fascinerende onderwerp

Er komen steeds meer toepassing van sociale robots in therapie en onderwijs. Deze ‘ nieuwe vrienden ‘ worden steeds geavanceerder , beschikbaar en betaalbaar. In de afgelopen jaren is er een enorme toename van de projecten waarin zij met succes gebruikt worden voor groepen met speciale behoeften , zoals mensen met dementie , gehospitaliseerde kinderen en kinderen met autisme .

Diverse expertises

Door de toename van het aantal mogelijkheden vergroot dit ook de vraag naar expertise van meer disciplines , zoals psychologie, verpleegkunde , ergotherapie , fysiotherapie , AI en robotica. New Friends 2015 brengt deze onderzoekers , professionals en studenten uit verschillende disciplines bij elkaar.

22 en 23 oktober congres Windesheim

De dagen staan in het teken van toepassingen van sociale robots in de zorg. Via keynotes, workshops, business sessies en uitgewerkt proposals door Universiteiten en Hogescholen kunt u zelf ervaren waar de mogelijkheden liggen voor uw organisatie.

De organisatie wordt onder meer verzorgd door mensen van Windesheim University of Applied Sciences, Vrije Universiteit Brussel, Zuyd University of Applied Sciences en TU Delft

Gegevens

Begin:
22 oktober, 2015|09:00
Einde:
23 oktober, 2015|17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Website:
http://newfriends2015.org/attending/registration/

Organisator

New friends 2015
E-mail:
info@newfriends2015.org
Website:
http://newfriends2015.org/

Locatie

Windesheim
Almere, Nederland + Google Maps

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *