Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

RECap Event: Smart up your production with robotics!

23 juni, 2017|08:00 - 17:00

Gratis
RECap Event - Smart up your production with robotics!

Robotica blog

Robotblog informeert jou graag over de ontwikkeling op het gebied van robotica en de inzet van robots in Nederland. Deze nieuwe industrie biedt allerlei kansen en de vraag is welke mensen en bedrijven in Nederland dit oppakken. De inhoud van robotblog wordt voorzien door diverse auteurs met verschillende achtergronden. Hiermee verwacht robotblog een brede kijk te geven op dit fascinerende onderwerp

Op 23 juni aanstaande vindt bij ESPS in Almelo een event plaats met het thema ‘Smart up your production with robotics’. MKB-bedrijven uit de traditionele maakindustrie en studenten, zien en beleven tijdens het event de mogelijkheden van industriële robotica en automatisering in productieomgevingen, terwijl de RECap partners hun kennis en kunde op deze gebieden delen: laagdrempelig, uit de praktijk en vernieuwend.

RECap staat voor Robotics Experience Center als Proeftuin

Smart industry ervaren

Met dit event willen de RECap partners eventuele drempels wegnemen voor het inzetten van robots en automatisering binnen de productieomgeving of machinebouwprojecten van de maakbedrijven. Ook laten ze zien wat bedrijven bereiken door de ontwikkeling van hun huidige en toekomstige werknemers te laten aansluiten bij een leven lang leren, zodat ze succesvol functioneren binnen Smart Industry.

Zien en ondernemen

Het volgende kunnen bezoekers gaan zien en ondernemen tijdens het event:

– Workshops van de Universiteit Twente en Wittenborg University over een ‘leven lang leren’ en omgaan met werken met robots in Smart Industry productieomgevingen.

-FME / Vaartmakers workshop: Word je eigen kannibaal. Ga op zoek naar nieuwe inzichten, kansen en businessmodellen om succesvol te zijn binnen Smart Industry.

-Speeddates met RECap partners Vernay, Conway, Wouter Witzel en ESPS.

-Demonstraties van de activiteiten binnen RECap, zoals interactieve robotica en automatiseringsopstellingen.

-De nieuwste collaboratieve en industriële robots in het Robotics Experience Center van ESPS.

Entree voor het evenement is gratis voor bedrijven en studenten, een beperkt aantal plaatsen is nog beschikbaar. Aanmelden kan online via: https://roboticsexperiencecenter.com/recap

Gegevens

Datum:
23 juni, 2017
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
https://roboticsexperiencecenter.com/recap/

Locatie

Robotics Experience Center
Einsteinstraat 16
Almelo, 7601 PR Nederland
Website:
https://roboticsexperiencecenter.com/

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *