Delft Robotics robotsystemen met 3D vision

Artilience robotsoftware

Het zijn interessante tijden. Automatisering en digitalisering zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Medewerkers wisselen steeds vaker van baan. Niet vanwege het salaris, maar vanwege de cultuur binnen de organisatie en het saaie, repetitieve werk dat ze elke dag weer moeten uitvoeren.

Toepassingen van kunstmatige intelligentie

Elke dag lezen we over nieuwe toepassingen van kunstmatige intelligentie: computers die tekst kunnen lezen en begrijpen, slimme camera’s die gezichten herkennen en zelfsturende voertuigen. En ja, er zijn zelfs algoritmes die voorspellen wanneer die medewerker van baan gaat wisselen…

Groei voor medewerkers en organisatie

Wij zijn Artilience en helpen onze opdrachtgevers in deze tijden om te kunnen groeien. Groei voor zowel de medewerker als voor de organisatie. Groei door monotoon, repeterend werk geautomatiseerd uit te laten voeren, zodat de medewerker zijn of haar talent kan gebruiken voor de echt belangrijke werkzaamheden. Groei door te leren hoe werk steeds beter kan, net zolang totdat alles elke keer weer in één keer goed gaat. Groei door de vrijgekomen tijd te besteden aan het vinden van nieuwe klanten en het bedenken van nieuwe producten.

Hoe wij dit doen?

Door Robotic Process Automation en Artificial Intelligence bij elkaar te brengen en te implementeren met een bewezen aanpak.

Meer weten over Artilience robotsoftware