Robots.nu, robots with a human touch

RobotXperience

Wij geloven in een toekomst waarin robots een belangrijke rol gaan spelen in ons leven. Niet in plaats van mensen, maar samen met mensen. We houden hierover lezingen en workshops, hebben verschillende websites, organiseren inspiratiesessies en ‘meet and greets’ met robots en zijn actief met oplossingen voor zorg, welzijn en onderwijs. We werken met een team van zo’n 10 mensen (en 15 robots) in een leuk eigen kantoor in Almere, op loopafstand van het Centraal Station.

Robot websites

RobotXperience geeft op diverse gebieden aandacht aan branches waar robots naar verwachting een grote rol gaan spelen. Robots.NU is de grootste website van Nederland als het gaat over robots. De website geeft aandacht aan nieuwe technologische ontwikkelingen die in het leven van alle mensen een rol kunnen gaan spelen. Robotzorg en robot onderwijs gaan specifiek in op de toepassing van robots in deze sector. Hiermee willen ze de ontwikkeling in Nederland extra onder de aandacht brengen en mensen inspireren.

Kennis van de markt

De oprichters van RobotXperience zijn van oorsprong bedrijfseconomen met een specialisatie in online marketing. Hun passie voor nieuwe technologie heeft hen uiteindelijk bij het boegbeeld gebracht “de Robot”.

Activiteiten RobotXperience

Zij zijn als spreker in te huren voor een presentatie, een brainstorm of een workshop over robots. Hierbij is aandacht voor maatschappelijke gevolgen van exponentiële technologische ontwikkelingen en de impact die dit kan hebben voor uw organisatie?

Zij ondersteunen technologie bedrijven in de realisatie van bedieningsconcepten en een marktgerichte benadering. Hun jarenlange ervaring in online strategie en marketing en 6 jaar ervaring ontwikkelingen op het gebied van technologie en robotica gebruiken zij om robotica bedrijven te begeleiden in hun verdere ontwikkeling.

Meer over RobotXperience