RUVU robotics

RUVU Robotics – behavior for robots

Ieder automatiseringsbedrijf zou in staat moeten zijn robots te bouwen, leveren en ondersteunen. RUVU Robotics maakt dit mogelijk met hun flexibele oplossing voor navigatie en control van autonome mobiele robots.

Probleem & oplossing

Autonome mobiele robots (AMRs) hebben software nodig voor navigatie en control. Bestaande navigatiesystemen zijn inflexibel. In een poging globale nauwkeurigheid te bereiken, zijn ze langzaam, ze falen als de omgeving te veel verandert en ze ondersteunen geen sensoren die daarvoor oplossingen bieden.
RUVU heeft een navigatiesysteem ontwikkeld dat deze problemen oplost. Met algoritmes die een breed scala aan sensoren ondersteunen, kan het iedere robot aansturen in tal van omgevingen. Dankzij de ingebouwde adaptieve nauwkeurigheid, hoeft het geen snelheid op te geven voor nauwkeurigheid, waardoor je als robot-OEM volledige controle hebt.
RUVUs expertise biedt de mogelijkheid voor klantspecifieke add-ons en uitbreidingen om het maximale uit de robot te halen.

Toepassingen

Het zwaartepunt van de bestaande toepassingen van eindgebruikers ligt in de maakindustrie, warehousing en logistiek, maar ook inspectierobots, zorgrobots en robots voor op het boerenland zijn mogelijkheden.

Producten & diensten

RUVUs navCore is het on-board navigatiesysteem voor de robot. Het interpreteert sensordata met slimme algoritmes om te redeneren over de robots omgeving, en stuurt de motoren en andere actuatoren aan.
fleetCore is het server-side regelsysteem van RUVU. Het regelt het verkeer en middelen zoals werk- en laadstations. Het optimaliseert de beschikbare middelen om zo de best mogelijke logistieke oplossing te bedenken.
RUVU levert haar software geïntegreerd met je mobiele robot en de sensoren die aan boord zitten, en met een gedocumenteerde interface voor het overkoepelende systeem, of dat nu een app is of een WMS of ERP-systeem.

Meer weten over RUVU Robotics