Delft Robotics robotsystemen met 3D vision

WiredWorkers

WiredWorkers is een jonge organisatie uit Doetinchem en is gespecialiseerd in cobots, collaboratieve robots. Met advies over automatisering en robotisering maken zij cobots toegankelijk voor het MKB.

Panda Cobot

WiredWorkers is partner van het Duitse Franka Emika, ontwikkelaar van de Panda. Een cobot die is ontworpen met de menselijke arm als uitgangspunt. Dankzij de ingebouwde sensoren kan het op een vellige manier samenwerken met mensen of menselijke taken overnemen. Medewerkers kunnen zich daardoor focussen op andere taken.

Toepassingen voor het MKB

Tot nu toe was robotisering voor het MKB een kostbare en ingewikkelde ontwikkeling. WiredWorkers probeert met de ontwikkeling van apps en software cobots toegankelijk te maken voor iedereen. Het programmeren van de Panda neemt niet veel tijd in beslag waardoor de cobot gemakkelijk verschillende taken kan uitvoeren. Ook zorgt dit voor de mogelijkheid om cobots als uitzendkracht te gebruiken.

Trainingen

Naast implementatie en onderhoud biedt WiredWorkers ook trainingen aan om mens en robot op een veilige, efficiƫnte manier te laten samenwerken.

Meer weten over WiredWorkers